(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018
Esperi Hoivakoti Marjaranta tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille Karstulassa. Hoivakodissa on kolme ryhmäkotia, joissa on lämminhenkinen koti yhteensä 34 ikääntyneelle. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu myös lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen tai omaishoitajan loman ajaksi. Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen.

Haemme Marjarantaan ammattitaitoista ja motivoitunutta kokoaikaista SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.


Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.


Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja vastuullista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.


Tervetuloa kannustavaan ja iloiseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Sari Oinonen puh. 040-4155919 tai sari.oinonen@esperi.fi tai tiimivastaava Laura Hirvonen laura.hirvonen@esperi.fi

Haku päättyy 29.3.2018

Esperi on Savuton Työpaikka.