(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018
Marjalinna on 31-paikkainen päihdekuntoutusyksikkö Sastamalassa. Kuntoutamme kaikenikäisiä päihdeongelmaisia miehiä ja naisia vastavalmistuneissa toimitiloissa. Yhteisöllisyyden avulla pyrimme ohjaamaan ja kasvattamaan asiakkaitamme uudenlaiseen, päihteettömään elämäntapaan. Jokainen asiakas on osa yhteisöä, joka kannustaa ja tukee jäseniään.

Haemme iloiseen, moniammatilliseen joukkoomme huumorintajuista ja osaavaa sairaanhoitajaa kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työtehtävään. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Eduksi lasketaan psykiatriaan erikoistuminen tai vankka kokemus päihde- ja mielenterveystyöstä. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.


Tervetuloa kasvavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Marjatta Jaakkola, p. 050 5723 111 tai marjatta.jaakkola@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 18.3.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.