(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018
Esperi avaa Kajaaniin uuden kehitysvammaisten kodin toukokuussa 2018. Esperi Koti Puistola tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista kehitysvammaisille ja vammaispalvelun asiakkaille. Kodissa on 15 asukaspaikkaa. Esperi Koti Puistolassa asukkaat saavat apua, tukea ja ohjausta yksilöllisen tarpeensa sekä toimintakykynsä mukaan. Asukkaat osallistuvat kodin päivittäisiin toimiin ja arjen askareisiin monipuolisesti. Heitä kannustetaan itsenäisyyteen ja tuetaan osallistumaan omaa elämää koskevaan päätöksentekoon. Toiminnan lähtökohtana on aktiivinen arki, joka on täynnä harrastustoimintaa. Yhdessä käydään keilaamassa sekä konserteissa ja omat harrastukset ja mielenkiinnon kohteet kuuluvat myös ohjelmaan. Arkipäivisin asukkaat osallistuvat päivä-, työ- tai avotyötoimintaan.

Haemme Puistolaan SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat muun muassa päivittäinen ohjaus ja hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, hygieniapassia ja lääkehoidon koulutusta. Toivomme sinulta innovatiivista työotetta ja rautaista ammattitaitoa kehitysvammaisten sekä autististen henkilöiden kanssa tehtävästä työstä. Tehtävässä edellytetään kehitysvammapuolen vahvaa osaamista sekä kokemusta. Tukiviittomien ja/tai viittomakielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Birgitta Ojala, p. 050 3131130, birgitta.ojala@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 4.3.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.