(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018
Esperi Hoivakoti Kolmisointu sijaitsee Haminassa Saviniemen kaupunginosassa rauhallisessa ympäristössä. Kolmisoinnun ikääntyneiden hoivayksiköt Hoivapuisto ja Hoivaranta ovat vuosina 2011 ja 2012 valmistuneita ympärivuorokautisen palveluasumisen yksiköitä. Molemmissa on kaksi 12–14 asukkaan pienryhmäkotia. Hoivarannassa toimivat ryhmäkodit Satumaa ja Metsäkukka, joissa on yhteensä 26 asukaspaikkaa. Hoivapuiston Punaruusu- ja Niittykukka- ryhmäkodeissa on yhteensä 25 asukaspaikkaa. Asumispalveluyksikköjemme toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan.

Haemme Hoivarantaan reipasta ja ammattitaitoista SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan pääsääntöisesti päivätyötä ja painottuu arkipäiviin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavantyyppisestä hoitotyöstä sekä iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Kirsi Roininen, p. 050 9111243 tai kirsi.roininen@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 18.2.2018. Haastattelemme tehtävään jo hakuaikana.

Esperi on Savuton Työpaikka.