(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018
Esperin Hoivakoti Kerava tarjoaa ympärivuorokautista kuntouttavaa hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille ja muistisairaille. Vakituisen asumisen lisäksi tarjoamme lyhytaikaista asumista esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi tai sairaalasta kotiutumisen jälkeen. Hoivakoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, terveyskeskuksen vieressä, kaikkien palveluiden ääressä.

Haemme Hoivakoti Keravaan SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan pääsääntöisesti päivätyötä ajoittuen arkipäiviin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan pätevyyttä sekä aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden hoivatyön parista. Sinulla on voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi ja yksikön toimintaa. Olet reipas ja rohkea hoitotyön osaaja sekä omaat oma-aloitteisen ja itsenäisen asenteen työhön.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Ann-Maria Tenno, p. 040 511 1667 tai ann-maria.tenno@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 25.2.2018. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Esperi on Savuton Työpaikka.