(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018
Esperi Hoivakoti Teerimäki on Hämeenlinnaan kesällä 2015 avattu ikääntyneille tarkoitettu hoivakoti. Hoivakodissa on 62 asukaspaikkaa kahdessa kerroksessa. Hoivakoti tarjoaa vakituisen asumisen ohella myös lyhytaikaista asumispalvelua. Yksikkö sijaitsee Hämeenlinnan Ojoisten kaupunginosassa lähellä Tiiriön ostoskeskuksia.

Hoivakodin asumispalveluun kuuluvat ympärivuorokautinen hoiva, ravitsevat ateriat sekä toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut). Yhdessäolo ja viriketoiminta kuten erilaiset ryhmät, yhteiset juhlat ja vierailevat esiintyjät luovat asukkaille mielekkään ja turvallisen arjen. Hoivakoti Teerimäessä asukkailla on käytössä oma kuntosali ja fysioterapeutin palvelut.

Haemme Hoivakoti Teerimäkeen SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan pääsääntöisesti päivätyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa ammattitaitoasi että yksikön toimintaa.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia sekä kokemusta ikääntyneiden ja muistisairaiden hoivatyöstä. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Virve Rantala, p. 050 362 6313 tai virve.rantala@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 18.2.2018. Haastattelemme jo hakuaikana ja täytämme paikan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Esperi on Savuton Työpaikka.