(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018
Saga Care Oy tarjoaa ikääntyneiden asumis-, hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluja. Toiminnan tavoitteena on palvella asiakkaita kunnioittavasti, asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti. Saga Care Oy kuuluu Esperi konserniin.

Saga Munkkiniemen palvelutalo koostuu kolmesta eri rakennuksesta, jotka on liitetty toisiinsa. Dosentinpuisto, Dosentinrinne ja Dosentinlinna sijaitsevat viehättävässä puistokaupunginosassa erittäin hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta. Saga Munkkiniemessä on yhteensä 264 vanhuksille suunnattua vuokra-asuntoa. Palvelutarjontaamme kuuluvat hoivapalvelut, kahvila- ja ateriapalvelut, siivous- ja pesulapalvelut ja lisäksi asukkaille on tarjolla kattavaa vapaa-ajanohjelmaa.

Haemme Saga Munkkiniemeen ammattitaitoista ja motivoitunutta SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Sairaanhoitaja osallistuu lähihoitajien työnkehittämiseen, vastaa asukkaiden lääkehuoltosuunnitelman mukaisen lääkehoidon toteutuksesta ja osallistuu lääkärinkierroille. Työ on vastuullista ja sisältää paljon omais- ja verkostoyhteistyötä.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä ja kotihoidon tehtävistä. Pidämme tärkeänä kiinnostustasi asukaslähtöiseen ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Hakemamme sairaanhoitaja on oma-aloitteinen, itsenäinen ja asukaslähtöinen tiimipelaaja. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa mukaan osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja antaa Johtaja Ranja Kontturi, ranja.kontturi@sagacare.fi tai 050-5215139

Hakuaika päättyy 18.2.2018, mutta täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olemme Savuton Työpaikka.