(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Eiran sairaala

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2018

Haemme nyt joukkoomme kokenutta ja lämminhenkistä sairaanhoitajaa sairaalamme vuodeosastoille vakinaiseen työsuhteeseen. Työ sijoittuu pääasiallisesti Saukonpaaden vuodeosastolle, mutta työvuoroja on myös Eiran Tehtaankadun vuodeosastolla. Eira Saukonpaasi sijaitsee Docrates Syöpäsairaalan ja Helsingin Sydänsairaalan yhteydessä (Saukonpaadenranta 2 B, 00180 Hki). Vuodeosastolla hoidetaan molempien edellä mainittujen sairaaloiden vuodeosastohoitoa tai seurantaa vaativia potilaita.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän hoitotyössä sekä mahdollisuuden kehittyä ja tehdä moniammatillista yhteistyötä niin syöpä- kuin sydänsairaiden potilaiden hoitotiimeissä. Sinua odottaa osaavat kollegat, hyvä tiimihenki ja mukava työilmapiiri arvostetussa yksityissairaalassa. Toivomme, että voisit aloittaa maaliskuun alkupuolella.

Toivomme sinulta hyviä hoitotyön taitoja, motivoituneisuutta ja innokkuutta oppia uusia asioita. Pidät tiimityöstä ja olet luonteeltasi joustava, iloinen ja tunnollinen. Sinulla on voimassa olevat  iv-luvat ja kokemusta sairaanhoitajan työssä. Ruotsin ja englannin kielen taidon katsomme eduksi.

Tervetuloa mukavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa vuodeosaston päällikkö Bettina Backman p. 0400 671 437 tai bettina.backman@eiransairaala.fi.

Hakuaika päättyy 16.2.2018
Hakemukset osoitteella: bettina.backman@eiransairaala.fi