(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2018
Esperi Hoivakoti Albert on 40 paikkainen ikäihmisten hoivakoti Oulussa, Kiulukankaalla. Hoivakoti avasi ovensa keväällä 2016. Hoivakoti tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille.

Haemme ammattitaitoista SAIRAANHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2018 asti. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja se alkaa sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehuollon koulutusta ja hygieniapassia sekä kokemusta ikääntyvien hoidosta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Janne Holappa, p. 050 430 4932 (arkisin klo 13-15) tai sähköpostitse janne.holappa@esperi.fi.

Haku päättyy 15.2.2018

Esperi on Savuton Työpaikka.