(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja Vuosaareen
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme asiakkaallemme sairaanhoitajaa työskentelemään vammaisille suunnatussa tehostetussa palvelukodissa. Työpaikka sijaitsee Helsingissä Vuosaaressa ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa.

Edellytämme sairaanhoitajilta vähintään AMK-tutkintoa sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on Valviran voimassaoleva laillistus sairaanhoitajana työskentelystä. Toivomme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja ammatillisen otteen työhösi. Lääkeluvat ehdoton plussa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, täytä hakemus sivujemme kautta. Lisää tietoja tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 0504365452.