(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Villa Niemi
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Hoivakoti Villa Niemi on lämminhenkinen kolmen yksikön talo Pitkäniemen alueella. Hoivakotimme tarjoaa kodin ikääntyneelle sekä mielenterveyskuntoutujille joilla on ympärivuorokautisen tuen tarve. Meille tärkeää  on se, että arjessa kannustamme toisiamme ja varmistamme, että jokainen tulee kuulluksi. Erityisen yksiköstämme tekee se, että sijaitsemme kauniissa Pyhäjärven rantamaisemassa.  Järjestämme lisäksi säännöllisesti retkiä sekä toimintaa asukkaiden toiveita kuunnellen. 

Etsimme parhaillaan joukkoomme uusia ammattilaisia sairaanhoitajan tehtäviin Villa Niemen kahteen eri yksikköön. Saarnikodissa tarjoamme ikäihmisille ympärivuorokautista palveluasumista. Kuusamakodissa tarjoamme asumispalveluja muistisairaille sekä psykogeriatrisille asukkaille.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vakinaiseen työsuhteeseen. Työtä on mahdollisuus tehdä päivätyönä tai 2-vuorotyönä.   

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • sairaanhoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 15.5.2019. Haastattelemme hakijoita hakuajan aikana ja täytämme tehtäviä heti sopivan hakijan löydyttyä.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Riikka Harjula, 050 4097145, riikka.harjula@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.