Sairaanhoitaja, Villa Glims
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Tervetuloa Villa Glimsin sairaanhoitajaksi, meillä potilas on pääosassa ja henkilökunnan kesken on hyvä henki!

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen palliatiivisen ja saattohoidon osasto Villa Glimsiin. Työsuhteen pituudesta voimme tietenkin neuvotella. Jos olet käytettävissä hakuilmoituksesta poikkeavasti, se ei ole este valinnalle. Halutessasi voimme kesäaikana mahdollistaa sinulle pienen tauon. Menestyminen tehtävässä mahdollistaa työsuhteen jatkumisen uusilla sijaisuuksilla.

Villa Glimsissä tuemme ja hoidamme palliatiivisia ja saattohoitopotilaita ja heidän läheisiään potilaan elämän viime vaiheessa, kun parantavaa hoitoa sairauteen ei enää ole. Villa Glims on osa Espoon sairaalan polikliinisten ja kotiin vietävien palveluiden palliatiivista yksikköä, johon kuuluu osaston lisäksi palliatiivinen poliklinikka sekä kotisairaala. Palliatiivinen potilas saa kaikki tarvitsemansa palvelut tästä yksiköstä yhdellä lähetteellä.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Järjestämme sinulle asianmukaisen perehdytyksen tutorin tuella. Työ on 3-vuorotyötä, mutta pyrimme tukemaan työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista ja voit itse vaikuttaa työaikoihisi. Villa Glimsin työyhteisössä on erittäin hyvä työilmapiiri.

Työpaikan nimi: Saattohoidon ja palliatiivisen hoidon osasto Villa Glims
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja.
Tehtävää voivat hakea myös sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on suoritettuna vähintään 140 op.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä Espoon kaupungin lääkelupaa. HUS:in i.v.-lupa voidaan muuntaa Espoon kaupungin luvaksi. Mahdollistamme myös i.v.-luvan suorittamisen ennen työsuhteen alkua tai perehdytyksen aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot