Sairaanhoitaja, Vieroitushoito-osasto
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Haemme mielenterveys- ja päihdepalvelujen palvelualueen vieroitushoito -osastolle sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Vieroitushoito-osasto on 16 -paikkainen osasto, joka sijaitsee Espoon Matinkylässä. Vieroitushoito -osastolla sairaanhoitajan työ sisältää osaston asiakkaiden akuuttien vieroitusoireiden hoitoa ja psykososiaalista tukea sekä vieroituksen jälkeisen hoitojatkumon suunnittelua. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista, ja se sisältää yhteistyötä monien sidosryhmien kanssa.

Vieroitushoito -osastolla sairaanhoitajat vastaavat osaston lääkityksen toteuttamisesta sekä ajanvarauspuhelimessa hoidon tarpeen arvioinnista. Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii asiakaslähtöistä ja itsenäistä työotetta sekä ongelmanratkaisukykyä. Työ on vuorotyötä.


Työpaikan nimi: Espoon vieroitushoito -osasto

Työaika: Jaksotyö 114h 45min /3 vkoa

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi tehtävässä edellytetään suoritettua (tai koeaikana suoritettavaa) LOVe-LOP -koulutusta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä organisointikykyä. Aiempi kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä katsotaan eduksi.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot