(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Ventusranta
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2019

Ventusranta on kuntoutusta erilaisiin riipuvuuksiin antava yksikkö Kokkolassa. Laitoksessamme on 12 yksilökuntoutuspaikkaa ja tilat yhdelle perheelle perhekuntoutusta varten. Yksikkömme palvelee ympärivuorokautisesti. Meille tärkeää Ventusrannassa on se, että asiakas tulee kuulluksi ja tarvitsemaansa kannustavaa ja motivoivaa kuntoutusta. 

Erityisen yksiköstämme tekee kattavat työmenetelmät kuten kognitiivinen käyttäytymisterapia, yhteisöhoito ja verkostotyö. Meillä on myös paljon muuta toimintaa asiakkaiden toiveita kuunnellen esimerkiksi Green Care -toiminnan puitteissa. Moniammatillinen työtiimimme koostuu päihde- ja mielenterveystyön ammattilaisista.

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme uuden työkaverin sairaanhoitajan tehtävään kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan vuorotyötä (ei yövuoroja) ja alkaa sopimuksen mukaan.  

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista asiakastyötä, jossa pääpaino on asiakkaiden lääkehoidon toteuttaminen yhteistyössä yksikön lääkärin kanssa sekä kuntoutusryhmien vetäminen työmenetelmiemme mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • sairaanhoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aikaisempaa työkokemusta päihde- ja mielenterveysasiakkaiden kanssa toimimisesta

Eduksi katsomme käyttämiemme työmenetelmien tuntemuksen.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 14.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Pauliina Luoto, 040 8068107, pauliina.luoto@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka