Sairaanhoitaja vastaanottotyöhön Sipooseen
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Hei sinä terveydenhuoltoalan ammattilainen! Haluatko päästä auttamaan tärkeässä työssä? Onko asiakaspalveluhenkinen työ sinun juttusi? Haemme nyt asiakkaallemme Sipooseen sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa sijaisuuteen 3.12.2021 saakka avosairaanhoidon vastaanottotyöhön. Herättikö tämä kiinnostuksesi? Kurkkaa alla oleva kuvaus tästä mielenkiintoisesta työtehtävästä! Työn aloitus on kevään tai kesän 2021 aikana.

Työn ja kohteen kuvaus:

Tehtävään valitun henkilön työkuvaan ja vastuualueisiin kuuluvat muun muassa sairaanhoitajan vastaanoton pitäminen sekä päivystyksellisissä että kiireettömissä asioissa, asiakkaiden hoidon tarpeiden arviointia, sekä ajanvaraustyötä puhelimitse ja vastaanotolla. Hoitajalla tulisi olla voimassa olevat lääkeluvat ja ruotsin kieltä pitäisi ainakin ymmärtää ja mielellään puhua auttavasti. Työ on itsenäistä ja vastuullista, mutta et ole yksin, sillä sinulla on taustajoukoissa osaavan ja ammattimaisen työtiimin tuki!

Hakijalta toivomme:

Hakijalla tulisi olla esimerkiksi sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto, voimassa olevat lääkeluvat, sekä mielellään vastaavaa työkokemusta. Työn aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen itse työhön sekä työkohteen käytäntöihin. Oletuksena on, että sinulla on lähtökohtaisesti varma ote hoitotyöhön ja kyky omaksua uudet asiat, kuten potilastietojärjestelmien käyttö, nopeasti. Arvostamme tunnollista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sitoutumista työhön. Työ edellyttää vähintään ruotsin kielen perusteiden hallintaa.

MediPower tarjoaa:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä hoitoalan ammattilaisena vastuullisessa ja itsenäisessä työssä, jossa työnkuva on asiakaspalveluhenkistä ja tarkkuutta vaativaa. Työ sopii henkilölle, jolla on mahdollisuus sitoutua vuoden loppuun asti kestävään sijaisuuteen. MediPowerin HR-tiimi on koko työsuhteesi ajan helposti tavoitettavissa ja valmiina auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa. Haastattelut järjestämme helposti etänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, olethan minuun yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa p. 040 585 5717. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1440480
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Itä-Uusimaa, Porvoo, Sipoo