(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja varahenkilöstöön
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 28.09.2018
Hakuaika päättyy 27.09.2018  kello 16:00
Vantaan sairaala , Katriinankuja 4 01760 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut
Terveydenhuolto

Haemme sairaanhoitajaa vakinaiseen toimeen varahenkilöstöön. 

Toivomme sinulla olevan kokemusta sairaalapotilaiden hoidosta. Työssä tarvittavia ominaisuuksia ovat hyvä paineensietokyky sekä kyky toimia äkillisesti muuttuvissa tilanteissa. Moniammatillisessa tiimeissä toimiminen edellyttää lisäksi hyviä sosiaalisia taitoja. Varahenkilöstössä sinulla on mahdollisuus kartuttaa sekä hyödyntää omaa osaamistasi laajalti eri tavoin profiloituneilla osastoilla. Työpaikka tarjoaa monipuolista täydennyskoulutusta. Meillä on käytössämme autonominen työvuorosuunnittelu. Vantaan sairaalan työntekijänä pääset ensimmäisten joukossa mukaan uuden potilastieto- ja toiminnanohjausjärjestelmän APOTIN käyttöönottoon loppuvuodesta 2018.

Työn aloitus 28.9.2018 tai sopimuksen mukaan.

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on kahdeksan sairaalaosastoa sekä polikliiniset toiminnot muodostava terapiayksikkö, geriatrinen vastaanotto ja päiväsairaala. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.

Vantaan sairaala vastaa kaikesta perusterveydenhuollon sairaalatoiminnasta Vantaalla. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta. Tämä asiantuntijuus mahdollistaa laadukkaan toiminnan, jolla edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Työyhteisöjämme ja työntekijöitämme kannustetaan ja tuetaan kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja yhteistyössä muiden kanssa potilaan parhaaksi.

Vantaan kaupungilla on tarjolla työsuhdeasuntoja, joita voi tiedustella Vantaan kaupungin asunto- ja tilavuokrauksesta. Vähintään 2kk työsuhteessa olevalla henkilöllä on mahdollisuus saada työmatkaseteli.

Lisäksi edellytämme:  
- LOVe-tentin suorittamista koeajan puitteissa
- hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa

Luemme eduksi:  
- aikaisemman kokemuksen sairaalatyöstä
- hyvät ATK-taidot

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 2597,66 €/kk
Työaika: Kokopäivätyö

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Kelpoisuusehto:  Laki 559/1994 5 § mukainen laillistus.

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka. 

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).