(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, varahenkilöstö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Katriinan sairaala, Katriinankuja 4/ Peijaksen sairaala, Sairaalakatu 1

Työsuhteen kesto: Vakituinen 21.01.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Etsimme Vantaan resurssikeskuksen työporukkaamme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työskentely resurssikeskuksessa on vaihtelevaa ja ammattitaitoa kasvattavaa. Resurssikeskuksen sairaanhoitajana pääset työskentelemään Vantaan sairaalan eri osastoilla; Katriinan sairaalassa sekä Peijaksen sairaalan akuuttigeriatrisilla osastoilla paikaten äkillisiä poissaoloja. 

Varahenkilöstöön kuuluu sekä sairaanhoitajia että lähihoitajia. Tammikuun alussa varahenkilöstöt yhdistetään Vantaan yhteiseen resurssikeskukseen. Jatkossa voit oman mielenkiintosi mukaan laajentaa osaamistasi kotihoidossa tai erityisasumisessa. 

Tarjoamme työsuhteen alussa hyvän perehdytyksen eri osastoihin ja Apotti potilastietojärjestelmään sekä moniammatillisen tiimin vahvan tuen. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta, mikä mahdollistaa laadukkaan toiminnan, jolla edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja potilaiden parhaaksi.  

Tervetuloa työyhteisöömme mukaan! Jätä hakemuksesi jo tänään! 

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, kaksivuorotyö


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies
Laurikainen Noora
0405388266
noora.laurikainen@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 8-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.