(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, varahenkilöstö, Espoon sairaala
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Kuvaus tehtävästä:
Haemme resurssikeskuksen varahenkilöstötiimiin 3 reipasotteista ja innokasta sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen sekä lisäksi eripituisiin sijaisuuksiin.

Tarjoamme mahdollisuuden vaihtelevaan ja monipuoliseen työhön. Oletko hoitotyön moniosaaja tai innostunut kehittämään itseäsi sellaiseksi? Työ on pääosin tiimityötä, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on ajokortti. Jos vaihtuvat työpisteet ja tehtävät innostavat ja motivoivat sinua, saatat olla etsimämme sairaanhoitaja.

Varahenkilöstö sijoittuu työvuorossaan osastoille äkillisiin puutoksiin. Toimintamme on laaja-alaista päivystysosastohoidosta kotisairaalaan ja saattohoitoon. Kuntoutusosastoillamme hoidetaan psykogeriatrisia, ortopedisia, neurologisia sekä infektio- että haavanhoitoa tarvitsevia potilaita. Potilaat ovat pääosin ikäihmisiä Espoosta, Kirkkonummelta ja Kauniaisista.

Työotteemme on potilaslähtöistä, moniammatillista ja toimintakykyä edistävää kuntouttavaa hoitotyötä. Sairaanhoitajana toimit moniammatillisessa tiimissä hoitotyön asiantuntijana. Osastoilla työ on enemmän pari-ja tiimityötä, kun taas kotisairaalassa se on itsenäisempää. Arvostamme työhön sitoutuneisuutta, paineensietokykyä ja joustavuutta.

Työ on 2-vuorotyötä. Tehtävään perehtymisessä sinua tukevat tiimi, esimies ja sairaalan systemaattinen perehdytyssuunnitelma. Työhyvinvoinnin tukena on käytössä mm. yhteisöllinen työvuorosuunnittelu sekä hyvät henkilöstöedut ja mukavat työkaverit.

Haussa otetaan huomioon myös joulukuussa valmistuvat sairaanhoitajat. Haastattelut toteutetaan viikoilla 50 ja 51.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään:
-Espoon kaupungin voimassa olevaa iv-lupaa tai sen suorittamista koeajalla
-tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
-ajokorttia