(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Vantaan sairaala
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan sairaala, osasto 1

Katriinankuja 4, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 08.04.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Etsimme Vantaan sairaalaan sairaanhoitajaa työskentelemään kanssamme geriatrisella kuntoutus- ja tutkimusosastolla!

Osasto 1 on geriatrinen kuntoutus- ja tutkimusosasto, missä on 25 potilaspaikkaa. Suurin osa potilaistamme tulee jatkohoitoon erikoissairaanhoidosta. Sairaanhoitajan työhön kuuluu paljon sairaanhoidollista potilaan hoitamista, mutta keskeistä on myös potilaan toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen tavoitteena mahdollisimman nopea kotiutuminen. Teemme hoitotyötä yksilövastuisen hoitotyön periaattein potilaan omahoitajuutta toteuttaen. Sairaanhoitaja on omahoitajana yksi moniammatillisen tiimin jäsenistä. Sairaanhoitajan työ osastollamme on mielenkiintoista ja hyvin kokonaisvaltaista potilaan hoitamista. Työyhteisömme vahvuus on hyvä yhteishenki ja yhdessä tekemisen meininki. Tervetuloa iloiseen ja reippaaseen joukkoomme!

Käytössämme on uusi Apotti-potilastietojärjestelmä, joten sinulla on mahdollisuus päästä mukaan käyttämään tätä uutta järjestelmää. Apotti on myös toimintaa ohjaava järjestelmä ja sen myötä tulemme kehittämään hoitotyön laatua hyödyntäen Apotin laatumittareita. 

Vantaan sairaala suuntaa tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on, että sairaala tuottaa laadukasta, vaikuttavaa ja potilaslähtöistä palvelua. Haluamme, että sairaala on vetovoimainen työpaikka, jossa jokaisen on hyvä työskennellä, arjen työ on sujuvaa ja omaa osaamista ja ammattitaitoa voi toteuttaa ja kehittää omassa työssään. Tätä kehittämistyötä teemme yhdessä.

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.

Tervetuloa töihin Vantaan sairaalaan!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Riittävän hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Luemme eduksi: Hyvät vuorovaikutustaidot toimia moniammatillisen työyhteisön jäsenenä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2574,91 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä

Edellytettävät luvat: tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, jaksotyö


Yhteystiedot:

Osastonhoitaja
Blomvall Tarja
0503122129
tarja.blomvall@vantaa.fi

Osastonhoitaja
Mirja Mettin
050 3122067

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.