(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Vantaan sairaala
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Konfuusio-osasto 7

Katriinankuja 4, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.12.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Etsimme Vantaan sairaalassa joukkoomme osasto 7:lle sairaanhoitajaa, joka on kiinnostunut konfuusiopotilaan kuntouttavasta hoitotyöstä. Olet halukas kehittymään tällä hoitotyön alueella ja Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä pitkäjännitteisyyttä tehdä työtä sekavan potilaan kanssa.  

Työ konfuusio-osastolla on kolmivuorotyötä. Osaston potilailla sekavuus voi johtua monista eri syistä, kuten muistisairaus, infektio, neurologinen sairaus tai päihteiden käyttö. Osastolla tehdään työtä moniammatillisesti yksilövastuisen hoitotyön periaatteiden mukaan. Omana hoitajana vastaat työvuorossa kaikista potilaan hoitoon liittyvistä asioista, lääkehuollosta, tuet potilaan omatoimisuutta, osallistut lääkärinkiertoihin, tavoitekokouksiin ja kotiutuksiin. 

Potilaan ja omaisen kohtaaminen on mielestämme hoidon peruskallio. Työyhteisössämme on keskusteleva ja hyvä työilmapiiri. Tänä syksynä henkilökunta on yhä näkyvämmin mukana erilaisissa sairaalan työryhmissä kehittämässä hoitoprosesseja. 

Sairaalalla on viikoittain koko sairaalan koulutusiltapäivä ja sen lisäksi tarjolla myös kaupungin sisäistä ja ulkoista koulutusta.

Tervetuloa töihin Vantaan sairaalaan!

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Koeaikana on suoritettava lääkehoidon LOVE- koulutus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2574,91 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, kolmivuorotyö


Yhteystiedot:

Osastonhoitaja, Sarkkinen Marjatta
P. 0503121990
marjatta.sarkkinen@vantaa.fi
Tavoitettavissa klo 8-16

Osastonhoitaja, Rantala Maija
P. 050 3121 991
maija.o.rantala@vantaa.fi 

Varahenkilöstön osastonhoitaja, Laurikainen Noora
P. 040 5388 266
noora.laurikainen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.