(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Vantaan sairaala
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut, 
Vantaan sairaala, osasto 1

Katriinankuja 4, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.11.2019 tai sopimuksen mukaan - 01.08.2020


Etsimme Vantaan sairaalassa joukkoomme sairaanhoitajaa työskentelemään kanssamme geriatrisella kuntoutus- ja tutkimusosastolla! Meillä on hyvä yhteishenki ja yhdessä tekemisen meininki - tervetuloa mukaan!

Osasto 1:llä on 25 potilaspaikkaa. Suurin osa potilaistamme tulee jatkohoitoon erikoissairaanhoidosta. Sairaanhoitajan työhön kuuluu paljon sairaanhoidollista potilaan hoitamista, mutta keskeistä on myös potilaan toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen tavoitteena mahdollisimman nopea kotiutuminen. Teemme hoitotyötä yksilövastuisen hoitotyön periaattein potilaan omahoitajuutta toteuttaen. Sairaanhoitaja on omahoitajana yksi moniammatillisen tiimin jäsenistä. Sairaanhoitajan työ osastollamme on mielenkiintoista ja hyvin kokonaisvaltaista potilaan hoitamista. 

Olemme ottaneet käyttöön uuden potilastietojärjestelmän Apotin. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä mukaan käyttämään tätä uutta järjestelmää, joka on käynnistynyt yllättävän hyvin. Apotti on myös toimintaa ohjaava järjestelmä ja sen myötä tulemme kehittämään hoitotyön laatua hyödyntäen Apotin laatumittareita. 

Vantaan sairaala suuntaa tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on, että sairaala tuottaa laadukasta, vaikuttavaa ja potilaslähtöistä palvelua. Haluamme, että sairaala on vetovoimainen työpaikka, jossa jokaisen on hyvä työskennellä, arjen työ on sujuvaa ja omaa osaamista ja ammattitaitoa voi toteuttaa ja kehittää oma työssä. Tätä kehittämistyötä teemme yhdessä.

Tervetuloa iloiseen ja reippaaseen joukkoomme!

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Riittävän hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Luemme eduksi: Potilaskeskeisyyden ja hyvät vuorovaikutustaidot toimia moniammatillisen työyhteisön jäsenenä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2574,91 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, jaksotyö


Yhteystiedot:

Osastonhoitaja, Blomvall Tarja
P. 0503122129
tarja.blomvall@vantaa.fi

Osastonhoitaja, Mettin Mirja
P. 050 3122067

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.