(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Vantaan sairaala
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Konfuusio-osasto 7

Katriinankuja 4, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 17.05.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2019


Tervetuloa konfuusio-osastolle töihin! Etsimme Vantaan sairaalan osasto 7:lle vuoden loppuun kestävään sairaanhoitajan sijaisuuteen henkilöä, joka on kiinnostunut konfuusiopotilaan kuntouttavasta hoitotyöstä. Olet halukas kehittymään tällä hoitotyön alueella ja Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä pitkäjännitteisyyttä tehdä työtä sekavan potilaan kanssa.  

Työ konfuusio-osastolla on kolmivuorotyötä. Osaston potilailla sekavuus voi johtua monista eri syistä kuten muistisairaudesta, infektiosta, neurologisesta sairaudesta tai päihteiden käytöstä. Osastolla tehdään työtä moniammatillisesti ja yksilövastuisen hoitotyön periaatteiden mukaan. Omana hoitajana vastaat työvuorossa kaikista potilaan hoitoon liittyvistä asioista ja lääkehuollosta, tuet työssäsi potilaan omatoimisuutta, osallistut lääkärinkiertoihin, tavoitekokouksiin ja kotiutuksiin. Potilaan ja omaisen kohtaaminen on mielestämme hoidon peruskallio. Työyhteisömme on keskusteleva ja moni opiskelija on valmistuttuaan palannut työhön osastollemme. Huomioimme hakuprosessissa myös juuri valmistuneet ammattilaiset.

Tarjoamme työntekijöillemme moniammatillisen tiimin vahvan tuen sekä tarvittavan perehdytyksen. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta, mikä mahdollistaa laadukkaan toiminnan, jolla edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja potilaiden parhaaksi.    

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Osastonhoitaja, Sarkkinen Marjatta
P. 0503121990
marjatta.sarkkinen@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 8-16 välillä

Osastonhoitaja, Maija Rantala
P. 050 3121 991
maija.o.rantala@vantaa.fi

Osastonhoitaja, Helena Rantaharju
P. 040 5388 266
helena.rantaharju@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.