(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Vantaan sairaala osasto 7
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan sairaala osasto 7

Katriinan sairaala, Katriinankuja 4 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 15.04.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaan sairaalan osastolle 7.  Osastolla on 17 potilaspaikkaa.  Sairaanhoitajan työtehtävien lisäksi toimit hoitotyön edustajana moniammatillisessa tiimissä. Tarjoamme sinulle tiimin vahvan tuen sekä alussa riittävän perehdytyksen. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta, mikä mahdollistaa laadukkaan toiminnan. 

Arvostamme kokemusta kuntoutumista edistävästä hoitotyöstä sekä vuodeosastolla työskentelystä. Osastomme   potilailla  on  eri syistä johtuvia ongelmia arjen toiminnoissa tai muistitoiminnoissa. Esim. infektio, neurologinen sairaus, muistisairaus tai päihteiden käyttö on voinut laukaista  sekavuuden. Omahoitajuuden pohjalta toimiva työyhteisömme  arvostaa hyviä vuorovaikutustaitoja, jotka ovat yksi merkittävimmistä työkaluista yhteistyössä potilaan ja hänen läheistensä kanssa.  Käytössämme on uusi Apotti-potilastietojärjestelmä. Apotti on myös toimintaa ohjaava järjestelmä ja sen myötä tulemme kehittämään hoitotyön laatua hyödyntäen Apotin laatumittareita. 


Vantaan sairaala suuntaa tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on, että sairaala tuottaa laadukasta, vaikuttavaa ja potilaslähtöistä palvelua. Haluamme, että sairaala on vetovoimainen työpaikka, jossa jokaisen on hyvä työskennellä, arjen työ on sujuvaa ja omaa osaamista ja ammattitaitoa voi toteuttaa ja kehittää omassa työssään. Tätä kehittämistyötä teemme yhdessä.

Tervetuloa töihin Vantaan sairaalaan!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: KVTES

Edellytettävät luvat: tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 3-vuorotyö


Yhteystiedot:

Osastonhoitaja Sarkkinen Marjatta

0503121990

marjatta.sarkkinen@vantaa.fi


Tavoitettavissa arkisin klo 8-15

Resurssikeskuksen osastonhoitaja Noora Laurikainen, puh. 040 5388266, noora.laurikainen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.