(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Vantaan sairaala osasto 7, osa-aikainen 50 %, vakituinen
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut
Vantaan sairaala osasto 7

Katriinankuja 4, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, 19.08.2020 alkaen - tai sopimuksen mukaan

Haemme sairaanhoitajaa 50 % vakituiseen työsuhteeseen Vantaan sairaalan osastolle 7. 

Osastolla on 17 potilaspaikkaa. Sairaanhoitajan työtehtävien lisäksi toimit hoitotyön edustajana moniammatillisessa tiimissä. Tarjoamme sinulle tiimin vahvan tuen sekä alussa riittävän perehdytyksen. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta, mikä mahdollistaa laadukkaan toiminnan. 

Arvostamme kokemusta kuntoutumista edistävästä hoitotyöstä sekä vuodeosastolla työskentelystä. Osastomme   potilailla on eri syistä johtuvia ongelmia arjen toiminnoissa tai muistitoiminnoissa. Esim. infektio, neurologinen sairaus, muistisairaus tai päihteiden käyttö on voinut laukaista  sekavuuden. Omahoitajuuden pohjalta toimiva työyhteisömme  arvostaa hyviä vuorovaikutustaitoja, jotka ovat yksi merkittävimmistä työkaluista yhteistyössä potilaan ja hänen läheistensä kanssa. Käytössämme on uusi Apotti-potilastietojärjestelmä. Apotti on myös toimintaa ohjaava järjestelmä ja sen myötä tulemme kehittämään hoitotyön laatua hyödyntäen Apotin laatumittareita. 

Vantaan sairaala suuntaa tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on, että sairaala tuottaa laadukasta, vaikuttavaa ja potilaslähtöistä palvelua. Haluamme, että sairaala on vetovoimainen työpaikka, jossa jokaisen on hyvä työskennellä, arjen työ on sujuvaa ja omaa osaamista ja ammattitaitoa voi toteuttaa ja kehittää omassa työssään. Tätä kehittämistyötä teemme yhdessä.

Tervetuloa töihin Vantaan sairaalaan!

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2606,32 euroa / 50% kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Osa-aikainen, 50%

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan, 3-vuorotyö


Yhteystiedot:

Sarkkinen Marjatta
Osastonhoitaja
P. 050 3121990
marjatta.sarkkinen@vantaa.fi

Laurikainen Noora
Osastonhoitaja
P. 040538 8266
noora.laurikainen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.