Sairaanhoitaja, Vantaan sairaala osasto 6
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2021

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan sairaala, osasto 6

Katriinankuja 4, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 22.05.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Hei sinä reipas ja mukava sairaanhoitaja! Olisitko sinä juuri sopiva täydentämään iloista ja hyvähenkistä työtiimiämme Vantaan sairaalan osastolla 6?
 
Osasto 6 toimii Katriinan sairaalassa kauniissa maalaismaisemissa. Osastollamme hoidetaan vantaalaisia, jotka tulevat jatkohoitoon ja kuntoutukseen lähetteellä erikoissairaanhoidosta. Osasto on Vantaan sairaalan kohorttiosasto, jolle moniresistenttejä bakteereita kantavat potilaat pyritään keskittämään. Infektiopotilaiden lisäksi hoidamme myös muita sairaalahoitoa vaativia potilaita. Osastollamme on 23+ 1 potilaspaikkaa.
 
Osastollamme pääset tekemään erilaisia sairaanhoidollisia toimenpiteitä ja toteuttamaan monipuolisesti lääkehoitoa. Toivomme sinulta kykyä toimia äkillisesti muuttuvissa tilanteissa. Moniammatillisessa tiimissä toimiminen edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta ja kehittämismyönteistä otetta hoitotyöhön ja kykyä toimia äkillisesti muuttuvissa tilanteissa. Voit olla urasi alussa oleva tai jo enemmän kokemusta omaava, meillä pääset oppimaan uutta ja käyttämään hyväksi jo kertynyttä osaamistasi monipuolisesti.
 
Tarjoamme työntekijöillemme tiimin vahvan tuen sekä alussa tarvittavan perehdytyksen. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta, joka mahdollistaa laadukkaan toiminnan, jolla edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja potilaiden parhaaksi.
 
 Olet lämpimästi tervetullut töihin Vantaan sairaalaan!

Vantaan sairaalassa on käytössä Apotti-potilastietojärjestelmä. Apotti on myös toimintaa ohjaava järjestelmä ja sen myötä tulemme kehittämään hoitotyön laatua hyödyntäen Apotin laatumittareita. 

Vantaan sairaala suuntaa tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on, että sairaala tuottaa laadukasta, vaikuttavaa ja potilaslähtöistä palvelua. Haluamme, että sairaala on vetovoimainen työpaikka, jossa jokaisen on hyvä työskennellä, arjen työ on sujuvaa ja omaa osaamista ja ammattitaitoa voi toteuttaa ja kehittää omassa työssään. Tätä kehittämistyötä teemme yhdessä.

Vantaalla on mahdollista hakea työsuhdeasuntoa.

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2 632,38 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko jaksotyö


Yhteystiedot:

Osastonhoitaja

Kuoppakangas Anita

050 3121 991

anita.kuoppakangas@vantaa.fi

Tavoitettavissa 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1438367
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa