(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Vantaan Päihdevieroitusyksikkö, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut
Vantaan Päihdevieroitusyksikkö

Ruukkukuja 5 (5 krs.), 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen (toisessa tehtävässä aloitus 18.10.2020 tai sopimuksen mukaan ja toisessa tehtävässä 25.11.2020)


Haemme Vantaan Päihdevieroitusyksikön moniammatilliseen tiimiin kahta (2) päihdehoitotyöstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa vakinaisiin tehtäviin. Tehtävien aloitusajankohdat ovat 18.10.2020 tai sopimuksen mukaan ja toisessa tehtävässä 25.11.2020 lähtien. Päihdevieroitusyksikössä toteutetaan vantaalaisten täysi-ikäisten alkoholi-, lääke-, huumevieroitushoidot sekä opioidikorvaushoidon osastoaloitushoidot. Hoito on ympärivuorokautista laitosvieroitushoitoa. Yksikkö sijoittuu Vantaan kaupungin Päihde- ja mielenterveyspalveluiden kokonaisuuteen. Päihdevieroitusyksikkö sijaitsee Vantaalla Myyrmäessä, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. 

Sairaanhoitaja toimii oman alansa asiantuntijana 19 sote-ammattilaisen moniammatillisessa tiimissä. Sairaanhoitajat vastaavat yksikön potilaspaikanvaraustoiminnan hoitamisesta sekä vieroituslääke- ja opioidikorvaushoidon toteuttamisesta. Lisäksi tehtäviin kuuluu vieroitushoitopotilaan omahoitajana toimiminen sekä osallistuminen ryhmä- ja yhteisöhoidon toteuttamiseen. Viikonloppuisin ja arkipyhinä sairaanhoitajat toteuttavat myös opioidikorvaushoidon polikliinistä lääkehoitoa.

Tämän mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Tarjoamme tehtävään valitulle hyvän perehdytyksen, tiimin, esimiehen ja työyhteisön tuen sekä työryhmässä tapahtuvan työnohjauksen. Tuemme ammatillisen osaamisen syventämistä ja monipuolistamista mm. kouluttautumismahdollisuuksilla. Kiinnostuitko? Jätä meille hakemus ja kerro kokemuksestasi ja osaamisestasi. Tervetuloa mukavaan työyhteisöön!

Haastattelut pidetään 18.10.2020 alkavalla viikolla.

Vantaan Terveyspalveluiden päihde- ja mielenterveyspalvelut yhdistyivät vuoden 2019 alussa. Päihde- ja Mielenterveyspalveluissa otettiin käyttöön uusi potilastietojärjestelmä Apotti 1.2.2020. Olemme kehittämässä organisaatiotamme ja tuottamiamme palveluita toipumisorientaatioviitekehyksen mukaisiksi. Toivomme, että myös sinä olet innostunut kehittämään asiakaslähtöistä toimintakulttuuria ja joustavia toimintatapoja.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: 

  • Lääkehoidon osaamista 
  • Lääkehoidon verkkokoulutus ja osaamistesti (Love LOP ja Kipu -osiot) tulee suorittaa hyväksytysti 4 kk sisällä työsuhteen alkamisesta

Luemme eduksi: Kokemuksen päihde- ja mielenterveystyöstä. Arvostamme aktiivista otetta mielenterveys- ja päihdehoidon kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko, 2-vuorotyö


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies, Vieroitushoitopalvelut
Sievers Sanna
040 7311234
sanna.sievers@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 12-16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.