(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja Vantaalle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Haluaisitko olla osana yhteisöä, joka tuo turvaa ja iloa ikäihmisten arkeen ja asumiseen? Tahtoisitko osaksi iloista ja huumorintajuista porukkaa ja päästä nauttimaan tästä samalla tärkeästä sekä mukavasta työstä? Mikäli vastasit kyllä, tässä saattaisi olla juuri sinulle aivan mahtava työpaikka! Etsimme nyt sairaanhoitajaa ikäihmisten palvelutaloon vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme Vantaalle. 

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset rakentamaan hyvää, turvallista ja elämyksien täyteistä elämää ikäihmisille. Alueella asustelee kirjava joukko eläimiä, joten samalla saat ainutlaatuisen tilaisuuden viettää aikaa myös niiden kanssa. Myös sosiaalinen media on työkohteessa ahkerassa käytössä, joten pääset päivittelemään sisältöä myös sinne. Jokaisen asukkaan tarpeet suunnitellaan yksilöllisesti asukkaiden omaisten kanssa, joten tämä työ sisältää yhteydenpitoa omaisiin. Myös esimerkiksi lääkehoidon suunnittelu ja toteutus ovat osana tätä todella monipuolista työtä. Kyseessä on 2-vuorotyö, mutta useimmiten saat nauttia iltaisin ja viikonloppuisin vapaista. 

Arvostamme: 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sairaanhoitajan AMK-tutkintoa ja Valviran laillistusta. Lääkeluvat ovat plussaa, mutta eivät kuitenkaan aivan pakolliset. Toivomme kuitenkin innokkuutta niiden suorittamiseen. Työntekijältä toivomme oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä, mutta asenne ratkaisee! 

Tarjoamme:

Haluamme, että viihdyt ja koet olevasi juuri oikeassa paikassa - tekemässä työtä, jolla on merkitys. Lisäksi saat mukavassa työympäristössä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi ja haastaa itseäsi. Mielipiteitäsi ja näkemyksiäsi arvostetaan, sillä tässä työssä pääset kehittämään koko yksikön toimintaa. Tässä elämän iloa tulvivassa kohteessa otetaan sinut avosylin vastaan ja perehdytetään työtehtäviin kattavasti.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi jo tänään! Voit kertoa itsestäsi esim. WhatsAppilla 040 621 4660, sähköpostitse vilma.heino@medipower.fi tai jättää hakemuksen sivujemme kautta. Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660