(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja Vantaalle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2020

Oletko ihmisläheinen ja käytännön työtä rakastava sairaanhoitaja, tai loppuvaiheen opiskelija. Kaipaatko uusia tuulia työrintamalle, joiden parissa kehittyä ja haastaa omaa osaamistasi yhteen puhaltavassa työtiimissä?

Etsimme asiakasyrityksellemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen Vantaalle. Näiden työtehtävien kautta sinulla on mahdollisuus työllistyä myöhemmin myös asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen. Kohteemme on kehitysvammaisille suunnattu ympärivuorokautinen palvelukoti, jossa on 15 tehostetun asumisen paikkaa. Kyseessä on uudehko moderni palvelukeskus, jossa asiakkaat voivat elää oman näköistään yksilöllistä arkea.

Työnkuvaus:

Työ on arkipainotteinen 2-vuorotyö, jossa sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat tehostetun palveluasumisen perushoidolliset tehtävät sekä lääkehoidon sunnittelu ja toteutus. Asukkaiden hoitosuunnitelmien laatiminen, hoidon tarpeen arviointi ja seuraaminen ovat sinulle tyypillisiä työtehtäviä. Tässä roolissa pääset omalta osaltasi rakentamaan turvallista ja terveyttä edistävää hoitokulttuuria ja vaikuttamaan potilaiden jokapäiväiseen hyvinvointiin. Asukaskunta koostuu kehitysvammaisista ja vammautuneista, joiden tukeminen ja arjen hallinta ovat avain asemassa työtehtävissä. Tämän työkohteen hoitajamitoitus mahdollistaa asiakkaiden yksilöllisen kohtaamisen ja mielekkään potilastyöskentelyn.

Tehtävässä eduksi katsomme:

- Sairaanhoitajan AMK-tutkinto ja Valviran nimikelaillistus sekä rokotesuoja

- Lääkehoito-osaaminen

- Kokemus työskentelystä kehitysvammaisten kanssa

- Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä positiivinen asenne


Tarjoamme sinulle:

MediPower tarjoaa kilpailukykyisen palkan, joka maksetaan kahden viikon välein. Työnaloituksen yhteydessä saat kohteessa kattavan perehdytyksen, joka mahdollistaa työtehtävissä menestymisen, mielekkään ja turvallisen työnteon. HR-tiimimme on tukenasi koko sijaisuuden ajan. Kohde itsessään tarjoaa aktiivisen työympäristön uusissa palvelutiloissa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi sekä kouluttautua edelleen.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä sähköpostitse miia.kulmala@medipower.fi. Voit olla yhteydessä myös WhatsAppin kautta p. 044 7400 024. Voit esittää yhteydenotossasi myös tuntipalkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia joka päivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 7400 024