Sairaanhoitaja, vanhusten kotoisa palveluasuminen
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2021

Etsimme Nummelan keskustan tuntumassa sijaitsevaan ikäihmisten palveluasumisen yksikköön sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tai joustavaan sijaisuuteen (3-6kk). Tässä kohteessa asiakkaiden arkea ohjaa tuttuus ja turvallisuus sekä lempeä kohtaaminen, jonka toteuttamisessa sinä olet avainasemassa. Pääsetkin itsenäisesti rakentamaan omaa arkityönkuvaasi ja työskentelemään osana lämminhenkistä moniammatillista työtiimiä! 

Toivomme löytävämme kohteeseen pikaisesti potentiaalisen tekijän, joten vakituiseen työsuhteeseen rekrytoituessa työntekijälle on luvassa tuntuva REKRYTOINTIBONUS!

Työnkuvaus:

Kohde tarjoaa ikäihmisten tehostettua palveluasumista sekä kevyemmän tuettua asumista mielekkäissä toimivissa tiloissa. Yksikön toiminta jakautuu 16-paikkaiseen muistisairaiden ryhmäkotiin ja 13-paikkaiseen kevyemmän tuen palveluasumiseen. Hoivatyön kulmakivinä on aktiivisen ikäihmisten arjen tukeminen ja hyvinvoinnin ylläpito. Yksikön toiminnassa näkyy moniammatillisuus ja yhdessä tekeminen. Sairaanhoitajan roolissa vastaat lääkehuollon suunnittelusta ja sen toteutuksesta sekä asiakkaiden hyvinvoinnin seurannasta, yhdessä työtiimisi kanssa. Tämän lisäksi työ sisältää myös jonkin verran haavanhoitoa ja hoidollista työtä. Kyseessä on täysituntinen 2-vuorotyö ja työn aloitus on mahdollisimman pian. Mikäli olet kiinnostunut sijaisuudesta, niin kesto on joustavasti sovittavissa toiveidesi mukaan!

Toivomme:

Sinulta toivomme kuntouttavaa työotetta ja aitoa kiinnostusta tekemääsi työtä kohtaan. Sinun tulisi olla valmistunut sairaanhoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella tai loppuvaiheen opiskelija (yli 140 op.). Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta tarvittaessa voit suorittaa ne myös työkohteessa.

Tarjoamme:

Työyksikössäsi pääset itse muotoilemaan arkityönkuvaasi ja vaikuttamaan työpäiviesi kulkuun. Työtehtäväsi tulevatkin olemaan monipuoliset ja vaihtelevat tämän asiakaskunnan parissa. Työn aloituksen yhteydessä saat myös kattavan perehdytyksen työtehtäviin, työympäristöön ja -yhteisöön. Uusi työtiimisi auttaa sinut alkuun uudessa yksikössä.

Työllistyminen voi tapahtua MediPowerin kautta tai pidemmässä työsuhteessa voit työllistyä suoraan asiakkaamme kirjoille. Palkkauksesta pääset neuvottelemaan kanssamme ja kuulemmekin mielellämme sinun palkkatoiveesi. Vakituisessa työsuhteessa saat käyttöösi uuden työnantajasi tarjoamat työsuhde-edut, joista kuuletkin lisää meiltä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 0447400024 (myös WhatsApp)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1456121
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Lohja, Vihti