(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja vammaispuolen ryhmäkotiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haluaisitko työskennellä uudessa kotoisassa miljöössä, jossa tilat on suunniteltu tukemaan optimaalista hoitotyötä. Etsimme nyt kehitysvammaisten ja vammautuneiden kanssa työskentelystä kiinnostunutta sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen tai pidempiaikaiseen sijaisuuteen Helsinkiin. Tämä yksikkö tarjoaa tehostettua palveluasumista ja mahdollistaa sijaintinsa puolesta virikkeellisen arkitoiminnan vehreässä ympäristössä, kuitenkin aivan palvelujen äärellä. Halutessasi sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Kohteen- ja työnkuvaus:

Helsingissä toimiva ympärivuorokautinen hoivakoti koostuu kahdesta erillisestä pienkodista, joihin 42 asukaspaikkaa jakautuvat. Kohteen tekemisessä korostuu niin potilaan kuin myös työntekijöiden mielekkään ja turvallisen hoitokokemuksen huomioiminen. Yksikön älykkäät teknologiset ratkaisut tukevat asiakkaiden arkitoimijuuttaa ja ergonomista hoitajuuttaa. Kohteen palveluihin kuuluvat viihtyisän ja kodinomaisen asumisen lisäksi säännöllinen liikunta- ja ulkoiluavustus, sekä yhteisöllinen viriketoiminta.

Yksikköön kaivataan nyt täysituntiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa, jolla on selkeä halu työskennellä vammaisasiakkaiden parissa. Työtehtäviisi kuuluu lääkehoidon suunnittelua ja seurantaa sekä potilaan toimintakyvyn tukemista. Työskentelet myös tiiviisti yhteistyössä moniammatillisen työtiimis sekä omaisten kanssa.  

Arvostamme:

- Sairaanhoitajan AMK-tutkinto ja Valviran nimikelaillistus

- Lääkehoito-osaaminen

Tarjoamme sinulle:

Tulevassa työkohteessasi sinua on vastaanottamassa yhteen hioutunut ja lämminhenkinen työtiimi, jossa uudet ihmiset otetaan ilolla vastaan. Hoitajilla on mahdollisuus säännölliseen kouluttautumiseen, jolla taataan henkilöstön jatkuva kehittyminen ja korkealaatuinen hoito-osaaminen. Työnaloituksen yhteydessä saat kohteessa kattavan perehdytyksen, joka mahdollistaa työtehtävissä menestymisen, mielekkään ja turvallisen työnteon. Sinulle kuuluu työsuhteesi aikana myös työnantajakohtaiset työsuhde-edut, joista kuulet lisää haastattelussa. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä sähköpostitse miia.kulmala@medipower.fi. Voit olla yhteydessä myös WhatsAppin kautta p. 044 7400 024. Voit esittää yhteydenotossasi myös tuntipalkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia joka päivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 0447400024