(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja Valkokullan palvelutaloon Kirkkonummelle
Yrjö ja Hanna Kodit

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Haemme Valkokultaan SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Sairaanhoitaja työskentelee tiimissä lähihoitajien kanssa ja on vastuussa asukkaiden lääkehoidosta sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista yhdessä muun henkilökunnan kanssa.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia sekä kokemusta vanhustyöstä ja muistisairauksien hoidosta. Edellytämme myös hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Ansiokas työskentely tehtävässä edellyttää vahvaa ammatillista osaamista, taitoa kohdata erilaisia ihmisiä, hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta kehittää omaa työtä. Lisäksi arvostamme reipasta ja positiivista asennetta sekä oma-aloitteisuutta.

Valkokullassa käytössä on uudet, viihtyisät ja toimivat tilat. Tarjoamme sinulle myös kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Tuemme ja kannustamme työntekijöitä kehittymään ja kouluttautumaan. Jos olet ahkera, tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen, saatat olla hakemamme henkilö.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, vastuullisuus ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä sairaanhoitaja Hanna Salmiseen 040 9052185 tai sähköpostitse hanna.salminen@yrjojahanna.fi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 31.7.2019 täyttämällä oheinen hakemus. Toimithan nopeasti, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.