Sairaanhoitaja vakityö, Helsinki
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021

Löytyisikö juuri sinulta ammatillinen ja lämminhenkinen hoito-ote toteuttamaan ikäihmisten terveyttä ylläpitävää hoivatyöskentelyä. Me etsimme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen, osaksi moniammatillista hoivatiimiä. Tämän tehostetun palveluasumisen yksikön parissa sinä pääset rakentamaan arkityönkuvaasi ja ohjaamaan viikkorutiinien muodostumista. Jos sydämesi sykkii vanhushuollon kehittämistyölle ja virikkeelliselle arkihoivalle, niin juuri tämä kohde on sinulle oikea valinta!

Työnkuvaus:

Kohde on 43 paikkainen ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakoti, jossa asiakastyöskentelyä ohjaa kohtaaminen, tuttuus sekä turvallisuus. Tässä työssä vastaat lääkehuollon suunnittelusta ja sen toteutuksesta sekä asiakkaiden hyvinvoinnin seurannasta, yhdessä työtiimisi kanssa. Tämän lisäksi työ sisältää myös jonkin verran haavanhoitoa ja hoidollista työtä. Omassa roolissasi pääset myös kouluttamaan lähihoitajia lääkehoitotyön parissa. Kyseessä on 2-vuorotyö ja työn aloitus on mahdollisimman pian.

Toivomme:

Sinulta toivomme kuntouttavaa työotetta ja aitoa kiinnostusta tekemääsi työtä kohtaan. Sinun tulisi olla valmistunut sairaanhoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella tai loppuvaiheen opiskelija (yli 140 op.). Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta tarvittaessa voit suorittaa ne myös työkohteessa.

Tarjoamme:

Työyksikössäsi ylläpidetään työntekijöiden hyvinvointia sekä jaksamista kiinnittämällä huomiota riittäviin henkilöstöresursseihin. Pääsetkin antamaan kohteelle oman parhaimman osaamisesi ja toimimaan olennaisena linkkinä tämän suositellun palveluntuottajan toiminnassa, parantamassa niin asiakkaiden kuin myös omaisten arkea! Työn aloituksen yhteydessä saat työtehtäviin, työympäristöön ja -yhteisöön kattavan perehdytyksen. Aloituksesi tukena on lämminhenkinen työtiimi, joka auttaa sinut alkuun uudessa yksikössä.

Kyseessä on suorarekrytointi ja tulet työllistymään suoraan asiakkaamme kirjoille. Palkkauksesta pääset neuvottelemaan kanssamme ja kuulemmekin mielellämme sinun palkkatoiveesi. Työn alettua käyttöösi tulee uuden työnantajasi tarjoamat työsuhde-edut, joista kuuletkin lisää meiltä. MediPower auttaa sinut alkuun uuden työsi kanssa!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1416971
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa