(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja vakituiseen työsuhteeseen Vihtiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2020

Etsimme asiakkaallemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Vihdissä sijaitsevaan palvelutaloon.

Tämä kauniissa vehreässä ympäristössä sijaitseva hoivakoti tarjoaa asukkailleen ympärivuorokautista palveluasumista, jonka tavoitteena on tuottaa asukkaille laadukasta, asiantuntevaa hoivaa, viihtyisässä ympäristössä. Hoivakodissa on asukaspakkoja 64:lle potilaalle ja asukaskunta koostu yksilöllistä palvelua sekä päivittäistä apua kaipaavista ikäihmisistä ja vammaisista.

Työnkuvaus:

Tässä kohdeyksikössä sairaanhoitaja pääsee työskentelemään monipuolisessa roolissa. Perushoitotyön lisäksi työtehtäviin kuuluu lääkehoidon seuraamista, näytteiden ottoa sekä yhteistyötä lääkärien kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu myös aktiivinen yhteydenpito omaisiin. Työssäsi pääset osallistumaan jokaisen potilaan yksilöllisen hoitosuunnitelman kehittämiseen ja toteuttamiseen yhteistyössä osaavan hoitotiimin kanssa. Sairaanhoitajan työvuorot sijoittuvat arkipäiville ja kyseessä on 2-vuorotyö.

Arvostamme: 

- Sairaanhoitajan AMK-tutkinto ja Valviran nimikelaillistus

- Lääkehoito-osaaminen

- Hyvät vuorovaikutustaidot ja oma-aloitteinen asenne työntekoa kohtaan

Tarjoamme:

Tulevassa työkohteessasi pääset osaksi lämminhenkistä työtiimiä, jossa jokaisen työntekijän työpanosta arvostetaan. Hoitohenkilökunta on yhteen hioutunut ja työilmapiiri kannustava. Tässä kohteessa vallitsee myös matala hierarkia, joten tiedät esimiehesi olevan helposti lähestyttävissä arjen keskellä. Palvelutalo sijaitsee vehreällä alueella Vihdin kirkonkylällä kauniiden maisemien äärellä, joista pääset nauttimaan työnteon lomassa. Hoitajilla on mahdollisuus säännölliseen kouluttautumiseen, jolla taataan henkilöstön jatkuva kehittyminen ja korkealaatuinen hoito-osaaminen. Työnaloituksen yhteydessä saat kohteessa kattavan perehdytyksen, joka mahdollistaa työtehtävissä menestymisen, mielekkään ja turvallisen työnteon.

HR-tiimimme on tukenasi ja helposti tavoitettavissa koko rekrytointiprosessin ajan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi sivujemme kautta jo tänään! Voit kertoa itsestäsi myös esim. WhatsAppilla 0447400024 tai sähköpostitse miia.kulmala@medipower.fi. Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä!


Lisätietoja tehtävästä:

HR Trainee Miia Kulmala

p. 0447400024