(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja vakituiseen työsuhteeseen Teuvalle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Etsimme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen ikäihmisten palveluasumisen pariin Teuvalle. 

Tämä kohde on suunniteltu tarjoamaan asukkailleen kodinomaista ja laadukasta hoivaa ympäristössä, jossa myös aktiivinen ja virikkeellinen arki on helposti toteutettavissa. Asukaspaikkoja tässä ympärivuorokautisessa hoivakodissa on 63:lle ikäihmiselle, joiden päivittäisestä tuesta ja yksilöllisestä hoivasta vastaa yksikön yhteen puhaltava työtiimi. 

Työnkuvaus:

Tässä kodikkaassa yksikössä sairaanhoitaja pääsee työskentelemään monipuolisessa roolissa ja rakentamaan potilaskunnan hyvinvointia omalla arkityöllään. Perushoitotyön lisäksi työtehtäviin kuuluu lääkehoidon suunnittelua ja seuraamista sekä yhteistyötä lääkäreiden kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu myös aktiivinen yhteydenpito omaisiin. Työssäsi pääset osallistumaan jokaisen potilaan yksilöllisen hoitosuunnitelman kehittämiseen ja toteuttamiseen yhteistyössä osaavan hoitotiimin kanssa. Sairaanhoitajan työvuorot ovat joustavasti suunniteltavissa ja pääsetkin itse pitkälti vaikuttamaan tuleviin työvuoroihisi! Työn aloitus on mahdollisimman pian.

 Hakijalta edellytämme:

Sairaanhoitajan koulutuksen ja laillistuksen lisäksi toivomme sinulta löytyvän aktiivisen työotteen sekä aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa toimimisesta. Työn sujuvuuden kannalta on myös tärkeää, että sinulta löytyy joustavat tiimityöskentelytaidot, sillä ympärilläsi on useita ihmisiä joiden kanssa pääset arjen ilot ja haasteet jakamaan. Sinulla tulisi olla myös tartuntalain 48 §:n mukainen rokotussuoja. 

Tarjoamme:

Kyseessä on suorarekrytointi asiakasyritykseen ja työllistyessäsi pääset hyötymään tulevan työkohteesi vaihtelevista työsuhde-eduista. Tulevan työnantajasi työsuhde-etuihin kuuluu laaja-alainen työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietuihin käytettävä ePassi, yhteistyöyritysten sopimusedut. Mikäli siis kaipaat arkeesi hiukan hyvinvointia fysio- tai ravitsemusterapeutin palveluiden kautta ja haluat viikonloppuisin nauttia kulttuurista vieraassa kaupungissa edullisesti yhteistyöyrityksen hotellissa, niin tämä työnantaja on nappivalinta sinulle! Halutessasi voit kysyä eduista tarkemmin. Työnantaja tukee myös urapolkusi kehitystä.  

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit sairaanhoitajan työtehtävästä niin jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita tulevan työn suhteen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 740 0024