Sairaanhoitaja vakituiseen työhön, Ranua
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2021

Oletko uusia tuulia etsivä ikäihmisten parissa työskentelystä pitävä sairaanhoitaja? Haemme nyt Ranualla sijaitsevalle modernille ja viihtyisälle hoivakodille sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseenToivomme, että voisit aloittaa kesän 2021 aikana, mutta tarkka aloitus on sovittavissa!

Työnkuvaus:

Työkohde on ikäihmisille suunnattu, muutama vuosi sitten valmistunut palvelu- ja hoivakoti Ranualla. Kohteessa asustaa yhteensä noin nelisenkymmentä asukasta. Asukkaiden avun tarve vaihtelee, osa tarvitsee enemmän tukea päivittäisissä toiminnoissa ja osa taas pärjää itsenäisemmin pienemmällä tuella. Ryhmäkoteja on kohteessa neljä, ja täten asukkaita per ryhmäkoti noin 10.

Kohteen jokaiselle asukkaalle halutaan tarjota sekä turvallinen että samalla viihtyisä koti, joten pääsetkin jo heti alusta alkaen vaikuttamaan työlläsi asukkaiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin! Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu lääkehoito, lääkärinkierrot, terveydenhoidolliset ja sairaanhoidolliset asiat sekä lääkehoitoon perehdyttäminen. Työ voi sisältää myös vähän perushoitotyötä. Sairaanhoitaja on lisäksi tärkeässä roolissa yksikön hoitotyön kehittämisessä, ja täten uusia näkemyksiä ja ideoita arvostetaan suuresti! Sairaanhoidollisissa tehtävissä ja arjen työssä sinua tukee kohteen vastaava sairaanhoitaja.

Työ on arkiaamutyötä ma-pe.

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut sairaanhoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella tai loppuvaiheen sairaanhoidon opiskelija (suoritettuna yli 140 op.). Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta tarvittaessa voit suorittaa ne myös työkohteessa kuntoon. Toivomme, että sinulla on vuorovaikutustaitoja, sillä tehtävässä ollaan paljon kontaktissa niin omien tiimiläistesi kuin asukkaiden kanssa!

Tarjoamme:

Tässä työpaikassa kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Työrooli tarjoaa sinulle turvallisen vakituisen työn uudehkossa, raikkaassa palvelutalossa. Saat kollegoiksi sydämellä työtä tekeviä, ahkeria hoitajia, vastaavan sairaanhoitajan ja esimiehen, jotka perehdyttävät sinut hyvin työn aloituksen yhteydessä. Hyvä työporukka, iloiset asukkaat ja merkitykselliset työtehtävät takaavat mielenkiintoisen työviikon. Työllistyt suoraan asiakaskohteemme kirjoille, joten saat kaikki tämän yksityisen toimijan työnantajaedut käyttöösi, joita ovat mm. erinomainen työterveyshuolto, joustava työvuorosuunnittelu, ateriaetu, e-passi (käy mm. hammaslääkäriin), sekä mainiot työnantajan tukemat kehittymismahdollisuudet työssä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Jos sinulla ei ole voimassa olevia lääkelupia, niin se ei ole myöskään este, sillä tämän sijaisuuden yhteydessä pääset uusimaan tai suorittamaan LOVe-lääkeluvat, jotka ovat kerralla 5 vuotta voimassa! Meillä MediPowerilla tukenasi on koko rekryprosessin ajan innostunut ja huolehtiva tiimi. Haastattelut järjestämme turvallisesti etänä ja rekrytointiprosessissa edetään sutjakasti.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, niin otathan meihin yhteyden jo tänään! Voit laittaa tietosi ja hakemuksesi meille sivujemme kautta tai vaihtoehtoisesti vaikka WhatsAppissa viestitse 044 716 4779 tai sähköpostitse ellen.book@medipower.fi. Meille voi myös aina pirauttaa! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477437
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappi, Ranua