Sairaanhoitaja vakituiseen työhön Lahteen
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2021

Ikäihmisten parissa työskentelystä kiinnostuneelle sairaanhoitajalle olisi nyt tarjolla vakituinen työpaikka Lahden keskustassa hyvien palveluiden ja yhteyksien varrella! Työ alkaa joustavasti sopimuksen mukaan, kuitenkin mieluiten mahdollisimman pian!

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on kotoisa, ikäihmisille suunnattu palveluasumisen yksikkö Lahden keskustassa. Palvelutalossa asustaa sekä kevyemmän, itsenäisemmän palveluasumisen, että myös tehostetun palveluasumisen asiakkaita. Osalla asukkaista on muistisairauksia. Kaikki asukkaat asuvat ysikössä omissa kodeissaan ja lisäksi kohteessa on hyvät yhteiset oleskelutilat, kerho- ja liikuntatilat sekä piha-alue. Palveluasumisen yhteydessä toimii myös lounasravintola.

Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluvat työkohteessa terveydenhoidolliset ja sairaanhoidolliset tehtävät, kuten lääkehoidon suunnittelu ja toteutus, asukkaiden hyvinvoinnin seuranta ja kirjaukset, sekä yhteydenpito omaisiin ja muihin sidosryhmiin. Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu myös jonkin verran hoidollista työtä yhdessä lähihoitajien kanssa. Työ on pääasiassa arkisin tapahtuvaa päivätyötä. Viikonloppuja ja iltoja voi satunnaisesti kuulua työhön.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama sairaanhoitaja tai vähintään 140 op opinnoistaan suorittanut sairaanhoidon opiskelija. On suuri etu, jos sinulta löytyy jo kokemusta tai opintotaustaa ikäihmisten parissa tehtävästä työstä. Voimassa olevat lääkeluvat katsotaan myös eduksi. Kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että suhtaudut posiitivisesti ja reippaasti työhön ja olet kiinnostunut ikäihmisten parissa tehtävästä työstä. Tukenasi on ammattitaitoiset kollegat ja saat työhön hyvän perehdytyksen!

Tarjoamme:

Tämä työpaikka tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja turvallisen, vakituisen työroolin Lahdessa hyvien yhteyksien päässä sijaitsevassa lämminhenkisessä palveluasumisyksikössä. Tässä työssä pääset kasvattamaan sairaanhoitajan ammattiosaamistasi ikäihmisten parissa. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja ammatillista kehittymistäsi tuetaan. Tiimisi sekä kohteen esimies ovat arjessa aina tukenasi!

Työllistyt joko suoraan asiakaskohteemme kirjoille, tai alkuun meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä jokapäiväisen HR-tiimimme aktiivisen tuen. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa ja autamme sinua mielellämme, jos jokin askarruttaa mieltäsi. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Ota meihin siis rohkeasti yhteys!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp-viestiä ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme sairaanhoitajan paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1459909
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti