Sairaanhoitaja, vakituinen, Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Haemme nyt vakituiseen toimeen sosiaalipäivystys- ja kriisityöstä innostunutta sairaanhoitajaa. Sosiaali- ja kriisipäivystystyössä pääset sosiaalipäivystys- ja kriisityön aitiopaikalle. Työtehtäviesi pääpaino on akuutissa kriisityössä ja seurannassa. Teet myös työparityöskentelyä sosiaalipäivystäjän kanssa kaikilla sosiaalityön kentillä. Teemme kriisityötä äkillisten traumaattisten kriisien parissa, kuten onnettomuuksien, läheisen kuoleman, väkivaltatilanteen tai tulipalon jälkeen.

Työmuotomme on tiimi- ja parityötä, tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä yksikkömme sosiaalityöntekijöiden ja sairaanhoitajien sekä sosiaaliohjaajien kanssa. Yksikössämme työskentelee 5 sosiaaliohjaajaa, 16 sosiaalityöntekijää, 3 sairaanhoitajaa, 2 johtavaa sosiaalityöntekijää ja päällikkö.

Yksikössä tehtävään akuuttiin sosiaalityöhön kuuluvat lastensuojelu, vanhusten ja vammaisten sosiaalityö, asunnottomien sosiaalityö, maahanmuuttajien sosiaalityö, aikuissosiaalityö ja onnettomuustilanteisiin liittyvä sosiaalityö. Työ on monipuolista, haastavaa ja erittäin antoisaa.

Työpaikan nimi: Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys
Työaika: Jaksotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään vahvaa sairaanhoitajan ammattiosaamista, moniammatillista työotetta ja hyviä tiimityön taitoja.

Arvostamme ruotsin- ja englanninkielen taitoa, ajokorttia, psykiatrisen hoitotyön osaamista tai kriisityön kokemusta sekä ymmärrystä sosiaalialan työstä.

Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys tukee ihmisiä äkillisissä elämän kriisitilanteissa ja toimii päivystävänä sosiaaliviranomaisena kymmenen kunnan alueella (Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Vihti, Karkkila, Inkoo, Siuntio, Raasepori ja Hanko). Olemme myös valmiudessa suuronnettomuuksien varalta ja järjestämme onnettomuustilanteissa uhreille ja omaisille psykososiaalista tukea. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden viranomaisten kanssa. Työnohjaus on järjestetty ja erillinen kriisityönohjaus tarvittaessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot