(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Ulpukka
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Houkutteleeko sinua ihmisläheinen työ nousujohteisessa hoivapalvelualan yrityksessä? Mahtavaa – saatat olla juuri etsimämme lisävahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Esperi Koti Ulpukka tarjoaa uusissa tiloissa ympärivuorokautista asumispalvelua mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Lisäksi kodissa tarjotaan tukiasumista itsenäisempää asumista harjoitteleville asukkaille. Kodissa työskentelee yksikönpäällikön lisäksi hoitajia, joilla on mielenterveys- ja päihdetyön koulutusta ja osaamista. Kurkkaa tästä lisätietoja yksiköstä.

Haemme nyt Ulpukan tiimiimme kekseliästä ja sydämellistä SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä.

Mitä me edellytämme sinulta?

  • sairaanhoitajan tutkintoa (AMK)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä otetta työn tekemiseen
  • aikaisempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoivatyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 8.2.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Riikka Hautala, 050 593 5754, riikka.hautala@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.