(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja Tuusulaan
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Etsimme sairaanhoitajaa asiakkaalleemme Tuusulaan, yksityiseen ikäihmisille suunnattuun hoivakotiin.

Kyseessä on kokopäiväinen 2-vuorotyö, vakituisessa työsuhteessa (mahdollisuus myös esim. 70-85% työaikaan!). Palvelukeskuksen asiakaskunta koostuu muistisairaista ja liikuntarajoitteisia ikäihmisistä, joille tarjotaan ympärivuorokautista kodinomaista hoivaa. Hoivakodissa asuinsijaa on 26 asiakkaalle ja tilat sijaitsevat viihtyisällä kulttuurihistoriallisesti merkittävällä alueella.

Työnkuvaus:

Työtehtävät koostuvat asiakkaiden yksilöllisestä ohjauksesta, opastuksesta ja huolenpidosta. Perushoidollinen työ, asiakasturvallisuudesta ja arjenhallinnasta huolehtiminen muodostavat valtaosan työnkuvasta. Työ on aamupainotteista, mutta työnkuvaan kuuluu myös viikonlopputyö kerran kolmen viikon jaksossa. Arkiaamuvuoroissa työnteko tapahtuu 5 henkilön miehityksellä ja iltaisin 4 henkilön voimin.

Tehtävässä eduksi katsomme:

- Sairaanhoitajan AMK-tutkinto, Valviran laillistus ja rokotesuoja

- Suomen kielen hallinta

- Kokemus työskentelystä ikäihmisten kanssa

- Lääkehoito-osaaminen

- Itseohjautuvan ja aktiivisen asenteen työntekoon sekä hyvät vuorovaikutustaidot

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme miellyttävän ja opettavaisen työympäristön sekä kilpailukykyisen palkan. Ennen työn aloitusta työntekijä saa perinpohjaisen perehdytyksen työtehtäviin sekä MediPowerin jatkuvan tuen työsuhteen aikana. Työntekijällä on myös maino tilaisuus työllistyä kauttamme asiakaskohteen kirjoille.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen vilma.heino@medipower.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti lisätä oman palkkatoiveesi.

Lisätiedot:

HR Trainee Vilma Heino

p. 040 621 4660