Sairaanhoitaja tuetun asumisen yksikköön
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021
Ovatko vahvuutesi ihmisläheisessä työssä ja onko etsinnässäsi uusi hoitoalan työ? Haluatko kehittää osaamistasi entisestään? Meillä on sinulle duuni!
 
Etsimme asiakkaallemme Aspa Palveluille SAIRAANHOITAJAA tehostetun palveluasumisen yksikköön Espoon Laaksolahteen.
 
Aspa Palvelut on kotimainen yhteiskunnallinen yritys, joka tarjoaa itsenäistä elämää edistäviä asumispalveluja kaikille arkeensa ja asumiseensa tukea tarvitseville. Organisaatiolla on vahva eettinen arvopohja ja Aspa Palveluiden toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen, palvelujen korkeaan laatuun sekä reiluun ja joustavaan kumppanuuteen.
 
Haemme nyt tehostetun palveluasumisen yksikköön Stjärnhemiin sairaanhoitajaa puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on kaksivuorotyö ja työvuorot sijoittuvat kello 07 - 23 välille.
 
Sairaanhoitajana vastuullasi on asiakkaiden päivittäisessä arjessa tukeminen. Olet asiakkaan tukena mm. ruokailutilanteissa, henkilökohtaisen hygienian hoidossa, sosiaalisissa tilanteissa, siirtymissä sekä kodin ulkopuolisissa aktiviteeteissa.
 
Toivomme sinulla olevan jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja arvostamme osaamista apuvälineiden hyödyntämisestä hoitotyössä. Onhan sinulla myös hoitoalan koulutus ja pärjäät sekä ruotsin, että suomen kielellä.
 
Tarjoamme työn organisaatiossa, jossa asiakkaat ovat aidosti toiminnan keskiössä ja työntekijän työhyvinvoinnista välitetään. Aspa Palveluiden keskeisiä arvoja ovat asiakkaan osallisuus ja kuuleminen sekä henkilökunnan asiantuntijuus ja sen jatkuva kehittäminen. Tueksesi tehtävässä onnistumisessa saat kannustavan esihenkilön lisäksi asiakkaamme energisen ja osaavan tiimin, sekä organisaation säännölliset koulutukset ja valmennukset. Tehtävässä maksetaan yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaista palkkaa sekä tämän lisäksi tehtäväkohtaista lisää. Työ on mahdollista aloittaa joustavasti tilanteesi mukaan.
 
Olisiko tämä uusi työ sinulle? Kuulemme mieluusti lisää sinusta ja osaamisestasi. Jätäthän siis hakemuksesi oheisen linkin kautta tai ole suoraan yhteydessä Henkilöstökonsulttiimme Inkeri Jekuseen, 04578817712 tai inkeri.jekunen@personalhuset.fi, niin jutellaan lisää!
 
Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414790
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo