(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Tikkurilan terveysasema
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, terveyspalvelut
Tikkurilan terveysasema

Kielotie 11 A, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme Vantaan Terveyspalveluihin, Tikkurilan terveysasemalle, vakinaiseen tehtävään sairaanhoitajaa mielenterveystyöhön.

Terveysaseman mielenterveystyötä tekevän sairaanhoitajan työ on itsenäistä ja tavoitteellista potilasvastaanottoa, konsultaatioita ja yhteistyötä perusterveydenhuollon ja muiden hallintoalojen toimijoiden kanssa. Työ edellyttää monipuolisia psykiatrisen hoitotyön menetelmien hallintaa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sairaanhoitajat hoitavat yhteistyössä lääkärin kanssa potilaita, joilla on lievä tai keskivaikea masennus, jännittämis- ja paniikkiongelma, ahdistuneisuushäiriö tai elämäntilannekriisi. Palvelun tavoitteena on tarjota suunnitelmallisia ja lyhyitä yksilö- ja ryhmähoitoja sekä tukea terveysaseman lääkäreiden vastaanottotyötä. Potilaat ohjautuvat sairaanhoitajan vastaanotolle omalla ajanvarauksellaan ja lääkärin lähetteellä. Lähimmät työtoverisi ovat muilla terveysasemilla toimivat mielenterveystyötä tekevät sairaanhoitajat ja matalan kynnyksen mielenterveystyön työntekijät. Tikkurilan terveysasema sijaitsee hyvien julkisen liikenteen kulkuyhteyksien varrella.

Olet innovatiivinen psykiatrisen hoitotyön ammattilainen, jolla on jo kertynyt työkokemusta itsenäisestä vastaanottotyöstä mielenterveyden hoidossa. Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja kokemusta ryhmähoitojen toteuttamisesta mielenterveysongelmista kärsiville potilaille, esimerkiksi depressiokoulu- tai ahdistuksen hallintaryhmien ohjaamisesta.

Arvostamme hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä sekä kehittämisosaamista ja -halukkuutta. Tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä! Työtäsi tukee säännölliset työryhmän kokoukset, lähiesimiehen tuki ja ulkopuolinen työnohjaus.

Henkilökunta on sitoutunutta ja innostunut kehittämään hoitotyötä. Kiinnostuitko? Jätä meille hakemus ja kerro kokemuksestasi sekä osaamisestasi. Tervetuloa mukavaan työyhteisöön!

Tutustu tarkemmin Vantaan Terveyspalveluiden mielenterveystyöhön.

Haastattelut järjestetään 25.6 ja 26.6.19 klo 12-16

Vantaan Terveyspalveluiden päihde- mielenterveyspalvelut yhdistyivät 1.1.2019.  Olemme kehittämässä organisaatiotamme sekä tuottamiamme palveluita toipumisorientaatioviitekehyksen mukaisiksi. Myös Vantaan terveysasemien mielenterveystyön toimintoja kehitetään yhtenäisiksi. Terveyspalveluissa otettiin käyttöön uusi potilastietojärjestelmä Apotti toukokuussa 2019.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Koulutuksen suuntautumista mielenterveys- ja päihdetyöhön/psykiatriseen hoitotyöhön tai näitä vastaava lisäkoulutus. Lisäksi edellytetään voimassa olevaa LOVe- todistusta tai sen suorittamista 4 kk:n kuluessa aloittamisesta.

Luemme eduksi: 

  • ammattitutkinnon jälkeen suoritetut psykiatriseen hoitotyöhön ja muut työhön liittyvät täydennyskoulutukset, esim. ryhmäkoulutukset
  • kokemuksen mielenterveystyön itsenäisestä vastaanottotyöstä
  • mielenterveys- ja päihdehoidon sekä Vantaan sosiaali- ja terveysalan palveluiden tuntemisen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2574,91 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Vs. Huume- ja vieroitushoitopalveluiden päällikkö, Sievers Sanna
P. 040 7311234
sanna.sievers@vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.