(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja-tiimivastaava, Hoitokoti Elina
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Esperi Hoitokoti Elina on Kuopion Juankoskella sijaitseva aikuisille ja ikääntyville mielenterveyspotilaille ympärivuorokautista pitkäaikaishoitoa tarjoava yksikkö. Elinakodilla toteutetaan yhteisöhoitoa ja yhteisömme onkin mukava, jossa kaikilla on oma paikkansa ja jokainen yhteisön jäsen on tärkeä. Yhteisönä olemme värikäs ja välillä räiskähteleväkin, mutta huumoria ja välittämistä on sitäkin enemmän. Hoitotyötä meillä toteuttaa ammattitaitoinen henkilökunta ja työyhteisön hyvinvointi on aina ollut meille tärkeää.

Haemme nyt Elinan tiimiimme ammattitaitoista SAIRAANHOITAJAA tiimivastaavaksi kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Myös osa-aikainen työ mahdollista, mikäli se sopii sinulle paremmin. Työ on päivätyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä.

Mitä me edellytämme sinulta?

  • sairaanhoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemiseen

Aikaisempi työkokemus mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa katsotaan eduksi.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 30.5.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Anne Viljanen, anne.viljanen@esperi.fi, 0407208047.

Esperi on Savuton Työpaikka.