(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja-tiiminvetäjä, Linnunpesä
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Esperi Hoitokoti Linnunpesä tarjoaa tuettua pienryhmäasumista ja tukiasumista ikääntyville, päihde-ja mielenterveysongelmaisille, muistisairaille asukkaille. Pienryhmäasumisessa asukaspaikkoja on 15 ja tukiasuntoja on 6. Yhteensä asukaspaikkoja on 21.

Linnunpesä tarjoaa kodinomaisessa ympäristössä asiakkaan itsenäisyyttä tukevaa toimintaa, henkilöille, jotka eivät selviydy itsenäisesti jokapäiväisistä arjen toiminnoista, muun muassa itsensä hoitamisessa ja lääkehoidossa. Sosiaalista esteettömyyttä tukeva ilmapiiri sekä kodinomainen toimintaympäristö lisäävät turvallisuuden tunnetta ikääntyville asukkaille.

Haemme nyt Esperi Koti Linnunpesän tiimiimme vuorovaikutustaitoista, tiimihenkistä, kehittämismyönteistä ja sydämellistä SAIRAANHOITAJAA/TIIMINVETÄJÄÄ  kokoakaiseen, vakituiseen työhön. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä, pääasiallisesti kuitenkin aamuvuoropainotteista ja alkaa 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä. Toimit tiiminvetäjänä 1.7.2019 alkaen ja tarvittaessa sijaistat yksikönpäällikköä.

Mitä me edellytämme sinulta?

  • sairaanhoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemiseen
  • aikaisempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa
  • omaat hyvät vuorovaikutustaidot

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 30.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Niina Pajari, yksikönpäällikkö, niina.pajari(at)esperi.fi , p.0505512701, tiedustelut iltapäivisin.

Esperi on Savuton Työpaikka.