(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja-tiiminvetäjä, Hoivakoti Kaari
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

Hoivakoti Kaari on Joutsassa, Joutsansalmen läheisyydessä sijaitseva ikäihmisten sekä muistisairaiden hoivakoti. Tiimiimme kuuluu osaavat hoivatyön ammattilaiset. Hoivakoti Kaaressa meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme. Osallistumme kaikki hoivakodin arjen kehittämiseen sekä asukkaidemme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin.

Haemme nyt Kaareen ammattitaitoista sairaanhoitajaa tiiminvetäjäksi kokoaikaiseen toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tiiminvetäjänä toimit yksikönpäällikön oikeana kätenä vastaten muun muassa viikkopalavereista. Kokonaisuudessaan työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä.

Hakijoilta edellytämme sairaanhoitajan tuktintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Katsomme eduksi lisäksi aikaisemman työkokemuksen ikäihmisten ja muistisairaiden asiakkaiden parista. Olet työskentelytavoiltasi rivakka ja organisoitunut, mutta myös lämmin ja läsnäoleva arjen eri kohtaamisissa.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Hoivakoti Kaaressa tarjoamme sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät, missä pääset kerryttämään arvokasta kokemusta tiiminvetäjän roolissa. Haluamme Esperissä erityisesti panostaa palveluidemme laatuun sekä arvokkaaseen henkilöstöömme tarjoamalla muun muassa hyviä koulutusmahdollisuuksia. Valtakunnallisena työnantajana pystymme lisäksi tarjoamaan hyvät uralla etenemisen mahdollisuudet. 

Palkkaus

Sairaanhoitajan palkka on Hoivakoti Kaaressa 22D + tehtäväkohtainen lisä. 

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 26.5.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Nora Ruokostenpohja, 050 407 9306, nora.ruokostenpohja@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.