(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja terveysneuvontaan
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme sairaanhoitajaa Tikkurilassa sijaitsevalle kauppakeskukselle vakituiseen työsuhteesen. Työtä tehdään arkisin klo 9-18 välillä ja aloitus olisi toukokuussa 2019. 

Työnkuvaus:

Tässä työssä sairaanhoitaja tulee antamaan toimipisteellä terveysneuvontaa. Työhön kuuluu myös erilaisia toimenpiteitä, joita suoritetaan asiakkaan toiveesta. Tällaisia toimenpiteitä ovat esimerkiksi rokotukset, korvahuuhtelut ja haavanhoidot. 

Maksamme erittäin asiallisen palkan, joka perustuu hakijan aiempaan kokemukseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Työntekijältä edellytetään Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta käyttää sairaanhoitajan ammattinimikettä. Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoisuutta. Lisäksi vahva halu tuottaa asiakaslähtöistä palvelua on erittäin tärkeätä tässä tehtävässä.  

Hakuprosessi:

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, täytä hakemus sivuillamme ja kerro osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa.

Lisätietoja tarvittaessa:

HR-konsultti Mari Uusluoto

+358 50 436 5452

Avainsanat: sairaanhotaja, terveysneuvonta