(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja / Terveydenhoitaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Kuvaus tehtävästä: Haemme vakituista sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa terveysasematoimintaan. Toimimme Kivenlahden terveysasemalla, Soukan terveysasemalla sekä asiakaspalvelukeskuksessa. Tarjoamme monipuolisen työn eri toimipisteissä, kannustavassa sekä moniammatillisessa työtiimissä.


Työpaikan nimi: Espoonlahden terveysasema


Työaika: 38.15/vk. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo. 7-18.30 välillä vaihdellen. Pääasiassa kuitenkin klo. 7.45-16 välillä.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Terveysasematyössä toivotaan kokemusta hoidon tarpeen arvioinnista, itsenäisestä vastaanotto- ja päivystystyöstä. Terveysasematyössä korostuu asiakaspalvelutaidot- ja oikea asenne, joita arvostamme. Mikäli olet itseohjautuva terveydenhoidon ammattilainen, joustava sekä omaat hyvän paineensietokyvyn olet etsimämme tekijä meidän moniammatilliseen tiimityöhön.
Meille on tärkeää tarjota hyvä perehdytys ja huolehtia terveestä työilmapiiristä. Espoon terveysasematoiminta on kehitysmyönteinen, joten ilolla otamme mukaamme kyvykkäitä kehittäjiä perusterveydenhuoltoon.

Olemme kolmekielinen organisaatio, joten kielitaidollasi on merkitystä. Edellytämme suomen kielen hyvää suullista sekä kirjallista osaamista. Yleisesti arvostamme reipasta ja positiivista asennetta jatkuvasti muuttuvassa työympäristössämme. Tietotekniset taidot ovat kullanarvoisia ja käytössämme on Lifecare potilastietojärjestelmä, jonka osaaminen on eduksesi. Tule meille tekemään vaikuttavaa terveyspalvelua.