(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja / Terveydenhoitaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Kuvaus tehtävästä: Haemme vakituista sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa terveysasematoimintaan. Toimimme Kivenlahden terveysasemalla, Soukan terveysasemalla sekä asiakaspalvelukeskuksessa. Tarjoamme monipuolisen työn eri toimipisteissä, kannustavassa sekä moniammatillisessa työtiimissä.


Työpaikan nimi: Espoonlahden terveysasema


Työaika: 38.15/vk. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo. 7-18.30 välillä vaihdellen. Pääasiassa kuitenkin klo. 7.45-16 välillä.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään kokemusta hoidon tarpeen arvioinnista, itsenäisestä hoitajan vastaanottotyöstä ja päiväaikaisesta päivystyksestä. Tehtävässä edellytetään myös hyvää asiakaspalvelutaitoa- ja asennetta, yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä hyvää paineensietokykyä. Lisäksi edellytämme kykyä sekä oikeaa asennetta hoitotyön kehittämiseen perusterveydenhuollossa. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta jatkuvasti muuttuvassa työympäristössä ja kykyä omaksua, kehittää uusia toimintatapoja ja käytänteitä. Arvostamme hoitotyön monipuolista osaamista pitkäaikaissairauksien hoidosta, hyviä tietoteknisiä taitoja mukaan lukien Lifecare-potilastietojärjestelmä osaaminen. Haavanhoito sekä diabetesosaaminen on arvokasta ammattiosaamista. Olemme virallisesti kolmekielinen kaupunki ja arvostamme ruotsin ja englannin kielen taitoa.