(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/ terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa / terveydenhoitajaa kotihoitoon Malmille.

Sairaanhoitajana/ terveydenhoitajana toimit osana tiimin henkilökuntaa ja vastaat tiimin sairaanhoidollisesta osaamisesta sekä toimit ennaltaehkäisevän hoitotyön ja sairaanhoidon asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu päivittäiset asiakaskäynnit, hoitotyön arvioinnit ja moniammatillinen yhteistyö eri tahojen kanssa. Alueellamme toimii kolme sairaanhoitajaa jaksotyössä, sisältäen varallaoloa. Käytännön työnkuva huomioiden työaika on kuitenkin pääsääntöisesti arkipäivisin tapahtuvaa päivätyötä.

Malmi 3 lähipalvelualueeseen kuuluu 15 lähihoitajaa ja 3 sairaanhoitajaa. Käytämme PegasosMukana-toiminnanohjausta, jonka avulla kirjaamme asiakkaan kotona asiakaskäyntimme. Työtilamme sijaitsevat aivan Puistolan aseman kupeessa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Liikumme paljon autolla ja pyörällä. Asiakkaamme asuvat Töyrynummen, Fallkullan, Tapanilan ja Malmin alueilla.

Työssäsi tarvitset itsenäistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Suunnittelet itsellesi työpäivän kotihoidon toimintatapoja noudattaen. Työ mahdollistaa ammattitaidon laajan käytön ja itsenäisen asioista päättämisen, tiimin tukea unohtamatta. Perehdytämme sinut työhösi.

Tule joukkoomme tekemään yhdessä hyvää, mielekästä kotihoitoyötä hoivaten ja pitäen huolta asiakkaistamme!

Kyseessä on uudelleenhaku. Edelliseen hakuun (työavain 7-1357-19) hakemuksensa jättäneet otetaan huomioon. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti kun sopiva hakija löytyy. Tehtävä täytetään 2.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi-sivuston kautta.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto, aiempi opistotason tutkinto, erikoissairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2686,80 e/kk