(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/ terveydenhoitaja, kotihoito
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme Myllypuro 1 kotihoitoon sairaanhoitajaa/ terveydenhoitajaa vakituiseen tehtävään. Työ alkaa 3.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kotihoidossa sairaanhoitajan/ terveydenhoitajan työsi on itsenäistä, monipuolista ja saat käyttää ammattitaitoasi laajasti. Työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon arviointia, suunnittelua sekä tukipalvelujen järjestämistä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Kotihoidossa painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Sairaanhoitajana/ terveydenhoitajana olet sairaanhoidollisen työn asiantuntijana tiimin lähihoitajille.

Tarjoamme sinulle erinomaisen perehdytyksen ja suunnittelemme perehdytyksen yksilöllisesti aikaisemman kokemuksesi mukaan. Alueellamme työsi tukena ovat osaavat sairaanhoitaja-/ terveydenhoitajakollegat, lähihoitajat ja kotihoidon ohjaaja. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Jätä hakemus osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi: Kokemuksen vanhustenhoidosta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja, Erja Kupiainen, p. 050 522 2967, erja.kupiainen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi