(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja ja lähihoitaja, keikkatyötä perusterveydenhuollossa,
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Hei! Me täällä Seuressa etsimme joukkoomme luultavasti juuri sinua!

Meitä seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Haluamme, että niin potilaat sairaaloissa kuin vanhustyön asiakkaat saavat ensiluokkaista hoitoa vuoden jokaisena päivänä. Voit olla kokenut terveydenhuollon ammattilainen tai alan opiskelija, haluamme sinut joukkoomme!

Keikkatyössä sinulla on mahdollisuus keskittyä kaikista tärkeimpään nimittäin potilaisiin ja asiakkaisiin. Työssäsi pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamistasi esimerkiksi kaupunkien sairaaloiden vuodeosastoilla, kotisairaalassa, terveysasemilla, palvelutaloissa tai vammaistyössä aikaisemman kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Aiempi työkokemus kyseisestä tehtävästä, jota haet, tulee olla viimeisen noin viiden vuoden sisällä. Valitse työvuoroja oman tilanteesi mukaan Helsingistä, Espoosta, Kauniaisista tai Vantaalta!

Mikäli olet lähihoitaja ja olisit kiinnostunut työskentelemään Vantaan sairaalassa, mutta sinulta puuttuu aiempi työ- tai harjoittelukokemus vuodeosastotyöstä, sinun on mahdollista päästä työkohteessa järjestettävään palkalliseen perehdytykseen. Toivomme, että sinulla on taustalla soveltuvaa terveydenhuoltoalan kokemusta. Kerro hakemuksessa, mikäli olisit kiinnostunut tästä mahdollisuudesta.

Palkkaus:
- Pätevän sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan palkka: 16,28 €/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät
- Pätevän lähihoitajan palkka: 14,67 €/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät
- Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä, ketä etsimme.
- Sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia terveysasemille.
- Sairaanhoitajia ja lähihoitajia kaupunkien sairaaloiden vuodeosastoille.
- Sairaanhoitajia kotisairaalaan.
- Lähihoitajia vanhustyön kohteisiin
- Lähihoitajia vammaistyön kohteisiin
- Sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijoita työkohteisiin, joista sinulla on työharjoittelukokemusta ja osaamista viimeisen noin vuoden sisällä.

Kerro tarkemmin työkokemuksestasi ja osaamisestasi työhakemuksessa ja CV: ssä sekä mitä työtä olet hakemassa; opiskelija kerrothan lisäksi suorittamistasi opinnoista ja työharjoitteluista.

Onhan sinulla myös:
- Valviran myöntämä oikeus harjoittaa terveydenhuollon ammattia
- työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa
- useassa työkohteessa tarvitset i.v- tai lääkehoitoluvan. Voit tarvittaessa suorittaa sen Seuressa.
- mielellään potilastietojärjestelmäosaamista (Helsingissä Pegasos, Espoossa Lifecare ja Vantaalla Apotti tai GFS) tai kykyä oppia nopeasti uusi järjestelmä.
- tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: https://seure.fi/tartuntatautilaki-ja-rokotesuoja/

Työhakemuksen voit täyttää tästä https://seure.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=1695. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen,
seurelaiset